Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
07 jun 2018

Landstede leerlingen in actie voor KWF

Op donderdagavond 7 juni hebben 7 leerlingen van de horeca-opleiding, klas H15LB, een benefitdiner georganiseerd voor KWF Kankerbestrijding. Het diner was niet echt een diner, maar in het restaurant van Landstede en buiten waren diverse opstellingen gemaakt waar je eten kon halen. Er was een barbecue, een wraphoek, smoothies en een foodtruck van het Weeshuys (Het Vleeshuys). Daarnaast was Talamini ook vertegenwoordigd met een ijskar en kon de man van Mocca-d’or zijn koffie maken met het mooie apparaat van Landstede.
Het was een geslaagd feestje waar ook een verloting bij was georganiseerd met mooie gesponsorde prijzen. Het geheel werd opgeluisterd met muziek van een DJ en af en toe speelde een leraar op de piano. De opbrengst van deze avond is het fantastische bedrag van € € 2199,71 geworden.
Onze dank gaat uit naar iedereen die geweest is, de muzikanten en de sponsoren en eenieder die verder geholpen heeft. Maar onze speciale dank gaat uit naar de 7 leerlingen Femke, Stephan, Hidde, Demi, Elise, Inez en Demi. Top actie en top gedaan!

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress