Home Nieuws Lokaal Landelijk
Help mee! Vrijwilligers Collecte Acties Winkel in actie Scholen Bedrijven Doneren bij uitvaart Donatie bij een feestgelegenheid
Wat is kanker? Links
Vrijwilligersteam Zwolle Vacatures Wijkhoofd Collectant Vrijwilligers acties organiseren
Contact
Lokaal nieuws
28 aug 2018

KWF Zwolle lanceert nieuwe website

Als Zwolse vrijwilligersafdeling zijn wij lekker actief voor KWF Kankerbestrijding en zorgen we dat er veel gebeurt. Vrijwilligers en andere geïnteresseerden vinden alle informatie over de mogelijkheden om KWF te steunen op deze website (www.kwfzwolle.nl), van benefietacties door bijvoorbeeld scholen en sporters tot collectebusjes bij een uitvaart of in een winkel.
 

Kijk op www.kwfzwolle.nl

Ook de website zelf is vrijwilligerswerk en KWF Zwolle wil GULA Internetmarketing bedanken voor de inzet in de afgelopen zes jaar. Het stokje is nu overgenomen door Time2impress Online media. Zij maakten deze mooie nieuwe website, die wat ons betreft het bezoeken waard is.
 

Collecte 2 t/m 8 september

Als bestuur zijn we blij met dit resultaat. De ontwikkelingen op internet gaan snel en onze website is nu weer helemaal bij de tijd. Hij is ook op tijd af voor onze collecteweek, van 2 t/m 8 september. Wie daar meer van wil weten of zich aan wil melden als vrijwilliger is altijd van harte welkom. We kunnen alle hulp gebruiken!.
 

KOM IN ACTIE VOOR KWF

Voor kankeronderzoek is heel veel geld nodig. Kom ook in actie in Zwolle en zamel geld in voor KWF.

Aanmelden

Partners KWF Zwolle

Onderstaande partners dragen KWF ZWOLLE een warm hart toe. En daar zijn wij erg trots op en blij mee!

Aangeboden door Time2impress Deze website is aangeboden door Time2impress